Winzip Rekora Gidiyor



Bilgisayar kullanıcılarının vazgeçilmez yazılımlarından dosya sıkıştırma uygulaması WinZip, kısa süre içerisinde indirilme oranlarında oldukça önemli bir dönemeci almış olacak.

Geçmişten günümüzde gelişen yazılım dünyasında çeşitli kategorilerde hizmet vererek kullanıcıların yardımına koşan binlerce uygulama mevcut. Sorunlara çözüm olmasının yanı sıra ilgili işlemi kolaylaştıran sistemlerin bir kısmı adeta bilgisayarların bel kemiği haline gelmiş durumda.
Özellikle birtakım yazılımlar neredeyse her kullanıcının cihazında yer alıyor. Bu tarz isimlerden birisi ise WinZip. Dosya sıkıştırma alanının liste başı markalarından olan yazılım, görücüye ilk çıktığı 1991 yılından bu yana senelerdir gelişerek yoluna devam ediyor.
Son olarak gündemi meşgul eden Microsoft'un Windows işletim sistemi serisinin yeni üyesi olacak Windows 8'in metro arayüzüne ayak uydurmak isteyen firma bunun için revizyon çalışmalarına başlamıştı.
Kısa süre önce firma başkanı Patrick Nichols tarafından yapılan açıklamaya göre WinZip önemli bir dönemece doğru hızla yol alıyor. Yayınlanan rapora göre 1 milyar indirmeye yaklaşan program tahminen 3-4 hafta içerisinde ilgili sayıya ulaşmış olacak.
Heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan yetkililer ek olarak promosyon düzenliyorlar. Buna göre 14 Eylül'e kadar -Windows için- WinZip 16.5'iindiren herkes WinZip Courier 3.5'e ücretsiz sahip olabilecek. E-mail istemcilerine şifreleme, imaj boyutlarını değiştirme ve sıkıştırma fonksiyonlarını ekliyor. Üstelik promosyana dahil olan herkes 60 inçlikSamsung HDTV çekilişine dak kazanıyor.



Arama Sonuçları:winzip,rekor,bilgisayar,samsung,winzip rekora kosuyor