Universal Monsters Online ( Kapali Beta)


Oyunun Hikayesi : Universal Monster Online: Film Kahramanlarının Savasları

    Drakula, Kurt Adam veya Frankenstein gibi ünlü korku filmi efsanelerinden birini karakter olarak seç ve bu MOBA oyunundaki arena savaşlarının üstesinden gel!
    Diğer oyuncularla bir canavar sürüsü oluştur ve rakip ekibe karşı koy! Stratejik hareket edin, birlikte çalışın ve canavarlarınızın farklı yeteneklerini ustaca kullanıp rakibinizi alt edin.
    Universal Monsters Online heyecanlı oyun deneyimini, korkutucu ses efektlerini ve kaliteli 3D grafiklerini ünlü korku filmlerinin tüyler ürperten atmosferiyle birleştiriyor.

      Bigpoint yepyeni bedava tarayıcı tabanlı MOBA oyunu, Universal Monsters Online'nın kapalı beta kayıtlarını açtı.Oyuncuların oyunda klasik Universal Studios kahramanları: Frankenştayn, Drakula ve Kurtadam rolüne bürünebileceklerini aktaran Bigpoint, Unity 3D teknojisini kullanıyor.Universal Monsters Online'nı indirmeden hızlı ve tempolu bir şekilde oynayabileceğimizin garantisini veren Bigpoint, oyunda kıyafet ve özel yeteneklerin gerçek para ile satılacağınıda belirtti.
Kaynak : Aliveingames

      Oyun şuan kapalı betasını açtı arkadaşlar. Dota , League of Legends tarzı moba oyun oynayan arkadaşların oynamalarını tavsiye ederim.Oyun browser üstünden oynanıyor. Herhangi bir indirme oyun yüklme yok. Benim gördügüm ilk Browser Moba . Oyun browser oldugundan dolayı çok yüksek grafikleri yok ama bence denemeye deger. Verdigim linkten üyelik işlemini tamamlayarak oyuna hemen giriş yapabilirsiniz...