Pacific Rim – Pasifik Savaşı Full HD Altyazılı 720p Online izle


Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2013
Türkiye Gösterim Tarihi : 19 Temmuz 2013
Yönetmen : Guillermo del Toro
Yapımcı : Jon Jashni ve Thomas Tull yapmıştır.
Filmin Türü : Aksiyon, Bilim Kurgu ve Macera türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Altyazılı.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Larry Joe Campbell, Mana Ashida, Brad William Henke, Ron Perlman, Clifton Collins Jr., Robert Kazinsky ve Max Martini oynamıştır.
Filmin Konusu : Kaiju adı verilen ne olduğu belirsiz yaratıklar, yükselmeye başlayacaktır. Milyonlarca insanın canlarına mal olacak olan bu yaratıklar, insanların tüm kaynaklarını tüketmeye ve insanlarla savaşmaya başlayacaktırlar. Devasa Kaijular ile savaşılması için özel bir silah üretilecetir. Jaegar adı verilen akıllı robotlar ile atış yapılması gerekilen bu silahlar için iki pilot beyin gerekli olacaktır. Yenilmenin eşiğine gelinilmemesi için iki deneyimli pilota gerek vardır. Bunlardan biri Charli ve diğeride Stajer Rinko’dur. Bu ikili beraber Kaijulara meydan okuyacaktırlar.
Pasifik Savaşı izle , Pasifik Savaşı Full izle , Pasifik Savaşı HD izle , Pasifik Savaşı Altyazılı izle , Pasifik Savaşı 720p izle , Pacific Rim izle , Pasifik Savaşı Filmini izle , Pacific Rim Online izle





Pacific Rim – Pasifik Savaşı Full HD Altyazılı 720p Online izle 9 / 10 24 oy. 5 kullanıcı yorumu.