Akhisar - Galatasaray Canlı Maçı izle


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasındaki mücadelesinde Akhisar Belediyespor Galatasaray ile Manisa 19 Mayıs Stad"ında karşı karşıya gelecek. Manisa 19 Mayıs Maçı 20:00'da Lig Tv'den naklen yayınlanacak. Akhisar Gs Maçı canlı anlatımı ve tüm ayrıntılarını bu sayfadan takip et, Akhisar Gs Maçı Lig Tv İzle, Lig Tv Canlı İzle, Justin Tv İzle...


Maç saatinde lig tv yayınımız sitemizde verilecektir.Herkese iyi seyirler...

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış mücadelesinde Galatasaray, Akhisar BG'ye konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ve Nihat Mızrak yapacak.

Saat 20:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Pirsushaber Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

DROGBA KAFİLEDE

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar BG ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yeni transfer Didier Drogba, 20 kişilik kadroya dahil edildi. Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçının 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Kadir Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Eray İşcan.

BURAK'TAN 81 MAÇTA 65 GOL

Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Akhisar BG. ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın milli forveti Burak Yılmaz, ligdeki gollerini atmayı sürdürüyor. Golcü futbolcu 2010-11 sezonundan bu sezonun 21.haftasına kadar geride kalan 95 haftada 63 gol atmayı başardı. 95 haftanın 81 tanesinde forma giyen Burak Yılmaz 63 gol atıp maç başına 0,78 gol ortalaması yakaladı.

GALATASARAY'IN CUMA SENDROMU

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Akhisar BG ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu sezon cuma gününde oynadığı maçlarda büyük sıkıntı yaşadı. Galatasaray bu sezon Süper Lig’de 6 kez cuma günü maç oynadı. Oynanan 6 maçta Galatasaray 1 kez kazanırken 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Galatasaray cuma günü oynadığı lig maçlarında 13 puan kaybederken 3 yenilgisini de (Orduspor 0-2, Karabükspor 1-3, Kasımpaşa 1-2) cuma günü oynadığı maçlarda yaşadı. Gençlerbirliği ile deplasmanda 3-3, Gaziantepspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Galatasaray sadece İ.B.Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

AKHİSAR'IN UMUDU GEKAS

Akhisar Belediyespor’un devre arasında transfer ettiği Theofanis Gekas 2 maçta 3 gol kaydetti. Gekas geçen sezonda devre arasında Samsunspor’a transfer olmuş ve 11 maçta 8 gol kaydetmişti. Tecrübeli santrfor toplamda Süper Lig’de 13 maça çıkıp 11 gol attı ve maç başına 0,85 gol ortalaması yakaladı. Gekas 2 haftada Akhisar Belediyespor’un en golcü oyuncusu Kenan Özer’i (3 gol) yakalamış oldu.

MUHTEMEL 11'LER


Akhisar Belediyespor

Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Emin, Bila, Sertan, Bruno, Gekas

Galatasaray

Muslera, Eboue,Dany, Semih, Riera, Selçuk, Hamit, Sneijder, Emre, Umut, Burak

SAAT: 20:00
STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV & Pirsushaber Canlı Anlatım