Ziraat Bankası Banko Asistan Alım Sınavı



T.C. ZİRAAT BANKASI
BANKO ASİSTANI İŞE ALIM KOŞULLARI

Bankamızın yurt genelinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere; 2.500 Banko Asistanı istihdam edilecektir.

Görev Tanımı: Müşterilerimizin bankoda gerçekleştirilen tahsilat ve ödeme işlemlerini yürütmek, Bankamız ürünlerinin tanıtımına yardımcı olmak.
Banko Asistanı unvanlı personel bu unvanda 4 yıl çalıştıktan sonra düzenlenecek yükselme sınavları ile Servis Görevlisi unvanına yükselerek kariyerinde ilerleyebilecektir.

Genel Hususlar:
·         Banko Asistanı adayı, Bankamız il merkez ve/veya ilçe şubelerinde yerel personel olarak istihdam edilecek olup, ilan edilen illerde ve bağlı ilçelerinde ikamet eden adaylar tercih nedeni olacaktır,(Mülakat sırasında adayın başvurduğu ilde yaşamını sürdürdüğüne dair gerekli araştırma yapılacaktır.)
·         Adaylar ilan edilen iller için tek tercihte bulunabileceklerdir,
·         Adaylar tercih ettikleri il merkezlerinde ve o ile bağlı ilçelerde görevlendirilebilecektir, adayın görev alacağı şube Banka tarafından belirlenecektir,
·         Yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adaylar, sadece tercih ettikleri ilde çalıştırılacak olup, başka bir İl’e tayinleri mümkün olmayacaktır,
·         Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır,
·         Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 21 merkezde (Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van, Zonguldak) gerçekleştirilecektir,
·         Adayın başvurduğu ilin bağlı olduğu sınav merkezinde sınava girmesi gereklidir,
·         Banka, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri duyurmak kaydı ile değiştirebilecektir,
·         Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.
·         Banko Asistanı Sınavına Başvuran Adaylar diğer unvanlardaki işe alım sınavlarına başvuramaz

Adaylarda Aranan Şartlar: 
1.      Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2.      Sınav tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak,
3.      01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak,      
4.      Lise mezunu veya üniversitelerin ve yüksek okulların sadece 2 yıllık eğitim veren bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, (Mülakat sırasında diploma kontrolü yapılacaktır.)
5.      Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
6.      Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan mahrum olmamak,
7.      Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
8.      Yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek, (Başarılı olan adaylardan işe başlama öncesinde istenecektir.)
9.      Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,
Başvuru Süreci
Başvuru sırasında aşağıdaki aşamalar takip edilecektir.
I.Aşama: Sınav Ücretinin Yatırılması
Banko Asistanı unvanı için 24 Kasım 2012 Cumartesi günü yapılacak olan sınava başvuran adaylardan, sınav maliyeti olarak 45 TL sınav ücreti tahsil edilecektir. (Adaylardan tahsil edilen sınav ücretinin tamamı sınav hizmetlerinin maliyeti karşılığı olarak Banka tarafından, sınavı yapan Anadolu Üniversitesi’nin hesabına aktarılacaktır.)  Sınav ücreti 17 Eylül -28 Eylül 2012 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası Şubelerinden ve internet şubesinden  Banko Asistanı Sınavı  belirtilmek suretiyle, TC Kimlik Numarası, Ad Soyad ve cep telefonu bilgileri verilerek yatırılacaktır. EFT, Havale ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Para yatırma işlemine ilişkin dekont yazılı ve sözlü sınavların bitimine kadar gerektiğinde ibraz edilmek üzere saklanacaktır.

Sınav başvuru işleminden önce bankaya sınav ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.

II.Aşama: İnternet üzerinden Başvuru Formunun doldurulması
 
Sınav ücretini yatıran adaylar, başvurularını 17 Eylül 2012 tarihinden itibaren 30 Eylül 2012 Pazar günü saat 24:00’e kadar Bankamız internet adresinden de (www.ziraatbank.com.tr) erişilebilen Anadolu Üniversitesi’nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır. Başvuru için “Banko Asistanı Giriş Sınavı Bilgi ve Başvuru Formu” aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi’ne eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Sınav başvuruları sadece internet aracılığıyla kabul edilecek olup şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Formu Doldurulurken Dikkat Edilecek Hususlar:
·      Formda yer alan alanların doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir,
·      Formda beyan edilen özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşullarına uymaması halinde başvuru kabul edilmeyecektir,
·      İşe alım sürecinin herhangi bir aşamasında aranan nitelikleri taşımadığı veya gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır,
·      Yanlış bilgi veren veya bazı bilgileri gizlediği tespit edilen aday, bundan doğacak sorumlulukları kabul etmiş sayılır ve gerçek dışı beyanla işe alımdan dolayı Banka’nın uğrayabileceği her türlü zarardan sorumlu olur,
·      Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adaylar ile sınav ücretini yatırdıkları halde sınava başvurmayan/başvuramayan ve yanlış sınav ücreti yatıran adayların yatırdıkları ücretler iade edilmeyecektir.
 
Sınav Süreci
 
Sınav Daveti
·         Adaylar başvuru yaptıkları ilin bağlı olduğu sınav merkezinde sınava gireceklerdir.
·         Başvurusu kabul edilen adaylar sınav yeri ve saatini bildiren “Sınav Giriş Belgesi”ni 9 Kasım 2012 Cuma gününden itibaren Anadolu Üniversitesi’nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ internet adresinden T.C. Kimlik numaralarını girerek alabileceklerdir.
·         Sınav Giriş Belgesi posta ile gönderilmeyecektir.

Yazılı Sınav  
·         Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 24 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 9:30’da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

·         Tüm adayların sınava gelirken yanlarında Sınav Giriş Belgeleri ile birlikte  fotoğraflı resmi kimlik  belgesi  (nüfus  cüzdanı,  sürücü belgesi veya pasaport)  getirmeleri gerekmektedir. 
 
·         Sınav giriş belgesi veya fotoğraflı kimlik belgesi yanında olmayan adaylar yazılı sınava alınmayacaktır.

·         Adayların sınav merkezine cep telefonu, hesap makinesi vb. elektronik cihaz ile girmeleri kesinlikle yasaktır.
 
·         Sınava 15 dakikadan fazla geç kalan adaylar sınava alınmayacaktır.
·         Sınav Süresi: 120 dakika
·         Soru Sayısı  :100 adet
·         Sınav Konuları:
Genel Yetenek  : 50 soru
      Genel Kültür     : 50 soru

Yazılı Sınavda Başarı Tespiti
·         Yazılı sınavda değerlendirme doğru cevap sayısı üzerinden yapılacak olup başarılı olmak için adayların 100 puan üzerinden 60 ve daha yüksek puan almaları gerekmektedir.
·         Her il için ihtiyacın 3 (üç) katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.
·         Sınav Sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ internet adresi üzerinden açıklanacaktır.
·         Yazılı sınava ilişkin itirazlar Anadolu Üniversitesi’ne yapılacaktır.
·         Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar Bankamızın www.ziraatbank.com.tr internet adresinde ilan edilerek mülakata davet edilecektir.

Mülakat ve Nihai Değerlendirme
·        Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.ziraatbank.com.tr adresinde duyurulacaktır.
·        Mülakatta 60`ın altında puan alanlar başarısız sayıldıklarından başarı sıralamasına dahil edilmeyecek ve bu adaylar için nihai başarı notu hesaplaması yapılmayacaktır.
·        Mülakatta 60 ve üstünde puan alan adayın yazılı sınav puanı ile mülakat notunun aritmetik ortalaması alınarak oluşturulacak not adayın nihai başarı notu olacaktır.
·        Her bir ili tercih eden adaylar o il için nihai başarı notu en yüksek olandan aşağı doğru sıralanacak ve ihtiyaç duyulan kontenjan kadar aday istihdam edilmek üzere Bankamız internet adresinde ilan edilecektir.




T.C. ZİRAAT BANKASIBANKO ASİSTANI İŞE ALIM KOŞULLARI dökümanına gitmek için tıklayınız



Arama Sonuçları:Ziraat Bankası Banko Asistan Alım Sınavı,2012 banka personel alımı,ziraat bankası personel alımı,banka sınavı,banko asistan nedir,bank asistan alımı sınavı
Ziraat Bankası Banko Asistan Alım Sınavı 10 / 10 324 oy. 115 kullanıcı yorumu.

2012 Ales Başvuruları Başladı

ales

2012 Ales Başvuruları Başladı

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) 2012 Sonbahar dönemi,
başvuruları bugün başladı.


Sınava, yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atanmak veya bir lisansüstü eğitimi programında öğrenim görmek isteyenler girecek.
ALES’in, sonbahar dönemi 

başvuruları 3 Ekim’e kadar sürecek. ALES Sonbahar Dönemi Sınavı, 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.
Sınava 
başvurmak isteyen adaylar, 2012-ALES Sonbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday
Başvuru Formuna ÖSYM’nin “http://www.osym.gov.tr”
internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı yapılmayacak.
Kılavuzda; 
başvuru, sınav, değerlendirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava
başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.


Arama Sonuçları:2012 ales başvuruları,2012 ales başvuruları başladı,2012 ales sınav şartları,2012 ales başvuru şartları

Gümrük ve ticaret bakanlığı 1500 Personel alıyor


Gümrük ve ticaret bakanlığı 1500 Personel alıyor
"Gümrük ve Ticaret Bakanlığına İlk Defa Yapılacak Atamalar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda aşağıda sınıfı, genel ve özel şartları, atanacak görev yerleri ile sayıları belirtilen kadrolara sözlü sınav sonrası açıktan atama yapılacaktır.
    Gümrük ve ticaret bakanlığı 1500 Personel alıyor
  • Başvuru Tarihi : 01-10
    Ekim 2012
  • Sözlü Sınav Tarihi : 08-18 Kasım 2012
- Sözlü sınava girmek isteyenlerin; Bakanlığımızın kurumsal
internet sitesinde (www.gtb.gov.tr) yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar aynı anda açılan birden fazla unvan için başvuruda bulunamazlar. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
- Sözlü sınava, KPSS başarı sırasına göre atama yapılacak kadro sayısının iki katı aday çağırılacaktır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan birden fazla aday bulunması halinde, bu adayların tümü sözlü sınava çağrılacaktır.

- Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ad ve soyadları ile sınav yerleri, sözlü sınav
tarihinden en az on gün önce Bakanlık kurumsal

internet sitesinde ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Ayrıca adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.

- Sözlü sınavı kazananlardan başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacak; atamaları yapılmış ise iptal edilecek, bundan sonra açılacak olan sınavlara katılamayacak ve bu kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar kamu görevlisi ise, ayrıca durumları çalıştıkları kurumlara da bildirilecektir.
- Sözlü sınava adaylar "fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.)" ile girebileceklerdir.
- Sözlü sınavda adayın; "kavrama, muhakeme ve ifade yeteneği; liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu; özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı; bilgi düzeyi, genel yeteneği ve genel kültürü; bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı" yüz tam puan üzerinden değerlendirilecektir.
- Sözlü sınavda en az 70 puan alanlar başarılı sayılacak ve adayların başarı puanı, KPSS puanı ile sözlü puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanacaktır.
- Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday belirlenecektir.
- Adayların başarı puanının eşit olması halinde; KPSS puanı yüksek olana, bunun eşit olması halinde aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde de yaşı büyük olan adaya öncelik verilecektir.
- Sınavı kazanan adayların atamaları, istenilen belgelerin ilan edilecek olan son teslim tarihini takip eden otuz gün içerisinde bilgisayar ortamında kura usulü ile yapılacaktır. Atamalara ilişkin liste Bakanlık kurumsal internet sitesinde ilân edilecektir. Ayrıca ilgililere yazılı tebligat yapılacaktır.
- Başvuruda bulunacakların aşağıda belirtilen genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.


1-Genel Şartlar:
- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.
- 2012 yılı KPSS‘den KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.
Sıra NoUnvanTeşkilatıNiteliklerKPSS Puan TürüAlım Yapılacak MiktarSınıfıDerecesi
1- En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler fakülte, yüksekokul veya bölümleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden mezun olmak.
2- Sınava başvuru tarihinde 30 yaşından gün almamış olmak, (10/10/1983 tarihi ve daha sonra doğanlar başvurabilir.)
1Muhafaza MemuruTaşra3- Erkekler en az 172 cm, bayanlar ise en az 165 cm boyunda olmak, "Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalık, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılık, körlük, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığını belirten, "Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir" ibareli sağlık kurulu raporu" almak. (Söz konusu rapor, sözlü sınavda başarılı olanlardan atama öncesi istenecektir. Rapor ibraz edemeyenlerin ve sözlü sınav esnasında yapılacak ölçümde kurumumuzca boy şartını taşımayanların ataması yapılmayacaktır.)KPSSP3800GİH6, 7, 8
2MemurTaşraEn az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadî ve idarî bilimler fakülteleri, uygulamalı bilimler yüksekokullarının gümrük işletme bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden mezun olmak.KPSSP3364GİH6,7,8
Sıra NoUnvanTeşkilatıNiteliklerKPSS Puan TürüAlım Yapılacak MiktarSınıfıDerecesi
3Muayene MemuruTaşra1- En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler fakülte, yüksekokul veya bölümleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden mezun olmak. 2- Sınava son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (10/10/1977 tarihi ve daha sonra doğanlar başvurabilir.)KPSSP3300GİH6,7,8
2MemurDöner SermayeEn az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadî ve idarî bilimler fakülteleri, uygulamalı bilimler yüksekokullarının gümrük işletme bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden mezun olmak.KPSSP336GİH6,7,8
Sıra NoUnvanTeşkilatıAlım Yapılacak İller
1Muhafaza MemuruTaşraAdana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın,Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun,Hakkari, Hatay, Isparta, İçel, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri,Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis,
2Muayene MemuruTaşraAdana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın,Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun,Hakkari, Hatay, Isparta, İçel, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri,Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis,
3MemurTaşraAdana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın,Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun,Hakkari, Hatay, Isparta, İçel, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri,Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis,
4MemurDöner SermayeAnkara, Antalya, Mersin, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Şırnak, Van, Ağrı, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Kocaeli, İstanbul, Edirne, Bursa, İzmir, Malatya


Arama Sonuçları:gümrük bakanlığı 1500 personel alıyor, gümrük bakanlığı personel alımı,devlet iş ilanları,iş ilanları

2012 KPSS önlisans/ortaöğretim soruları yayınlandı.



DUYURU
(27 Eylül 2012)

2012 KPSS önlisans/ortaöğretim soruları

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)Ortaöğretim/Önlisans:
Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının Yayımlanması

22 Eylül 2012 tarihinde ön lisans düzeyinde, 23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde iki oturumda tamamlanan 2012-KPSS Ortaöğretim/ÖnlisansSınavının temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.
Adaylara duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI


2012-KPSS Önlisans soruları ve cevap anahtarı

2012-KPSS Ortaöğretim sorularıı ve cevap anahtarı 


Telif Hakkı: ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan sınav soru kitapçıklarının telif hakkı ile koruma altındadır. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan Hangi amaçla olursa olsun, tamamının veya bir kısmının kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması ya da kullanılması yasaktır.




Arama: 2012 KPSS önlisans soruları, 2012 kpss ortaöğretim soruları,KPSS 2012 cevaplar yayınlandı,KPSS 2012 sonuçlandı,KPSS 2012 önlisans soruları,KPSS 2012 önlisans cevaplari,KPSS 2012 önlisans soru ve cevapları,KPSS 2012 ortaögretim soruları,KPSS 2012 ortaögretim cevapları,KPSS 2012 ortaögretim soru ve cevapları
Arama Sonuçları:

Gençlik Parkı Ankara




•Gençlik Parkı  275 .000 m2 lik bir alan üzerine kurulmuş olup;  25.000 m2 lunapark, 10.000 m2 opera binası ve 240.000 m2 lik rekreasyon alanından oluşmaktadır. Gençlik Parkı rekreasyonu kapsamında park içinde Ankara Büyükşehir Belediye Tiyatrosu  binası,  Kültür Merkezi, Gençlik merkezi, Belediye Kabul Salonu, Kapalı Otopark ve  küçük yapılar kapsamında 43 adet büfe, çay bahçesi ve  pastaneler yer almaktadır.
• Park içinde yer alan 42.000 m2 lik mevcut büyük havuz  izolasyonu yenilenerek ışıklandırma ve su gösterileri ile yeni bir görünüme kavuşturulmuştur.
• Yapılan düzenlemeyle parka; Ulus Kapı, Gar Kapı, Gençlik Kapı, Metro Kapı, Lunapark Kapı, 19 Mayıs Kapı olmak üzere 6 ayrı noktadan giriş yapılabilecektir.
• Park içinde yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Tiyatrosu balkon katıyla beraber toplam 638 kişilik son teknolojik donanımlara sahip olan bina 8000 m2 kapalı alanı ile park içindeki en büyük yapı olup aynı zamanda, Ankara’nın en büyük tiyatro salonlarından biridir.
• Ankara Büyükşehir Belediye Tiyatro sahnesi  434 m2 olup sahnede 2 adet sahne asansörü 1 adet orkestra asansörü ve 26 m. Yüksekliğinde sofito bulunmaktadır.  
• Gençlik merkezi Binası 735 m2 ve 1470 m2 den oluşan iki blok ile toplam 2205 m2 kapalı alana sahip olup bu merkezde gitar, org, bağlama, yabancı dil, masa tenisi,langırt, bilardo, internet, air-hockey, mini golf, 100 kişilik sinema salonu ve kafeterya gibi aktivitelerin yapılabileceği alanlar mevcuttur.
• Kültür merkezi binası 2670 m2 kapalı alana sahiptir. Binada  akustik ses düzenlemesi olan 370 kişilik Necip Fazıl salonu,  90  kişilik KU-KA( Kukla-Karagöz) Salonu  ve  Türk Müziği Salonu   olmak üzere 3 adet salon mevcuttur.
• Kültür Merkezinde  ayrıca çeşitli kültürel faaliyetlerin yapılabileceği  bağlama,org,gitar, İngilizce kursu, kütüphane gibi alanlar mevcuttur.Bu faaliyetlerden biri olan zerefşan nakışhane kursunda teship, hat, ebru, minyatür sanatları ile ilgili dersler verilerek yapılan çalışmalar fuayede sergilenmektedir.
• Kültür Merkezinde faaliyet gösteren Başkent Tiyatro; öğrenciler yetiştirerek tiyatroya yeni yetenekler kazandırmaktadır.
• Kapalı otopark gençlik parkının gar girişi tarafında yer altında  2800 m2 kapalı alanı ile 93 araçlık  kapasiteye sahiptir.
• Belediye kabul salonu 1985 m2 kapalı alanı ve  özgün türk mimarisi ile belediyenin misafirlerinin karşılanacağı bir yapıdır.
• Parkın içinde ayrıca 2 farklı noktada açık otopark mevcuttur. Bunlardan biri kültür merkezi binasının önündeki  80 oto kapasiteli otopark diğeri ise  belediye kabul salonu  arkasında ve lunapark önünde yer alan 309 oto kapasiteli otoparktır.
• Gençlik Parkı için özel tasarlanan 5000’ in üzerinde aydınlatma armatürü kullanıldı. DMX teknolojisi kullanılarak merkezden kontrol edilebilen armatürler değişik gölge ve ışık oyunları yapabilmektedir.



• Parkın Ulus Kapı tarafında bulunan mevcut kaskatlı havuz korunarak gerekli izolasyon ve onarım çalışmalarından sonra, uygulanan fıskiye sistemleri ile yeni görünümüne kavuşturulmuştur.
• Park içindeki  sert zemin ve yürüyüş yolları 63.600 m2, oyun alanları  920 m2, otopark alanları 12.150 m2,  tüm yapı alanları 13.200 m2, büyük havuz 42.000 m2, kaskatlı havuz 1.130 m2  ve  yeşil alan miktarı   107.000 m2 dir.
• Gençlik Parkı 19 Mayıs Kapı tarafında yer alan üzeri membran ile örtülerek korunan çocuk oyun merkezi bulunmaktadır. Bu merkezde  büyük oyun grubu ve engelli çocuklar için de oyun grubu yer almaktadır.
• Gençlik Park Ulus Kapı Giriş Aksında Büyük Havuza hakim, çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği bir park meydanı oluşturulmuştur.
• Parkın Gar Kapı tarafında parka gelenleri bir Cumhuriyet Anıtı karşılamaktadır. Bu anıtın etrafında oturma alanları mevcuttur. 
• Büyük havuzun etrafı ndaki  çarpık yerleşimler  kaldırılarak,  oturma grupları  ve peyzaj düzenlemesi  ile  yeni bir görünüme kavuşturulmuştur.
• Büyük havuzdaki mevcut köprüler tadilat edilerek korunmuştur.
• Parkın  Metro Kapı  tarafı girişi değişik hediyelik eşya  satış ve turizm tanıtım üniteleri  ile zenginleştirilmiştir.



Arama Sonuçları:Ankara gençlik parkı , Gençlik parkı , Ankarada gezilecek yerler , Ankara park , ankara gençlik parkı,ankarada nereleri gezmeli,psikopus,Ankara

Pes 2013 full indir - Crack !


KONAMI adlı firmanın yıllarda en sevilen oyunu olan Pro Evolution Soccer (PES) oyununun full sürümü bugün itibari ile çıktı. Futbolda son yıllarda FIFA ile rekabet içine geçen PES gün geçtikçe kendini geliştiriyor ve FIFA'yı yakalamaya çalışıyor. Önceden oynadığımız futbol oyunlarında pek fazla bir heyecan yaşayamıyorduk fakat son sürümlerde oyunun içinde gerçekçilik arttığı için zevkli bir şekilde oynuyoruz. Pes 2012'deki yavaşlama Japon firması KONAMI'yi baya bir sinirlendirmiş olmalı ki, Pes 2013'te arayı kapatmış ve oyunu daha farklı seviyelere taşımışlar. Gün geçtikçe kendini yenileyen ve geliştiren KONAMI Pes 2013 full sürümünü bizlere erken bir tarihte sunarak bu eğlenceyi tatmamızı sağladı. Kombinasyonlar, görüntüler, yeni menüler ve yeni müziklerle gelen Pes 2013 rakiplerini geride bırakmak istiyor. Bakalım bu yıl Pes 2013 beklediğimiz oyunu verdi mi? Oyunun full sürümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

İndirme Türü : Torrent
Dosya Türü : ISO
Platform : PC
Sürüm : RELOADED
Boyut : 5.78GB
Çıkış Tarihi : 20.09.2012 :)

Pes 2013 Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz veya eşdeğer AMD işlemci
Bellek : 1 GB RAM ve üstü
Ekran kartı : Nvidia Geforce 6300/ATI Radeon x1200/Intel HD3000

Torrent linki (Önerilir)

İndir

ALTERNATİF ;

Netload Linkleri- A Tamamlandı (400mb)Rar pas isterse ; www.oyun-pazari.net 
http://www.netload.in/dateiIgwBtannWk/000810A.O-P.part01.rar.htm
http://www.netload.in/datei7b8W3Ej2Y3/000810A.O-P.part02.rar.htm
http://www.netload.in/datei74e2fYQVEG/000810A.O-P.part03.rar.htm
http://www.netload.in/dateiS7DJ1vwYjQ/000810A.O-P.part04.rar.htm
http://www.netload.in/dateilJbwIjPdLU/000810A.O-P.part05.rar.htm
http://www.netload.in/dateiZlgAVfpm7X/000810A.O-P.part06.rar.htm
http://www.netload.in/dateiRGhngjw12t/000810A.O-P.part07.rar.htm
http://www.netload.in/dateiT1m47BjXV2/000810A.O-P.part08.rar.htm
http://www.netload.in/dateizzkLfKik6e/000810A.O-P.part09.rar.htm
http://www.netload.in/dateigmRgIHSKg4/000810A.O-P.part10.rar.htm
http://www.netload.in/dateicCeq9PrCpQ/000810A.O-P.part11.rar.htm
http://www.netload.in/datei7Siteu6swU/000810A.O-P.part12.rar.htm
http://www.netload.in/datei5D9FSchH9L/000810A.O-P.part13.rar.htm
http://www.netload.in/dateinLr4il564l/000810A.O-P.part14.rar.htm
http://www.netload.in/dateiL2t9PRalk1/000810A.O-P.part15.rar.htm
Turbobit Linkleri

Part 1 
Part 2 Part 3 + Crack

Serial : SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 - E5DW-NHA5-RR9T-DLMH-A6NP - JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L  


Oyun Kurulumu ;




pes 2013 full crack indir

pes 2013 full indir


Arama Sonuçları:Pes 2013 Crack İndir, Pes 2013 Demo İndir, Pes 2013 Full İndir, PES 2013 Full Rip indir, PES 2013 Gezginler indir, Pes 2013 Oyna, Pes 2013 Oyunu İndir, Pes 2013 Reloaded, PES 2013 Tam Sürüm indir, Pes 2013 Tek Link İndir, Pes 2013 Torrent, Pes 2013 Türkçe Spiker, Pes 2013 Türkçe Yama, Pes 2013 Yükle, Pro Evolution Soccer 2013 İndir, Pes 2013 torrent indir
Pes 2013 full indir - Crack ! 10 / 10 619 oy. 536 kullanıcı yorumu.